در سیستم های هوادهی با روش هوادهی عمقی فاضلاب جهت انتقال هوای فشرده تولیدی توسط بلوئر ها(Blowers) و تقسیم یکنواخت هوا در کف استخر هوادهی می بایست از تجهیز مناسب استفاده شود. این تجهیز در صنعت آب و فاضلاب با نام دیفیوزر هوادهی aeration diffuser شناخته می شود.
تیغه های قطره گیر برای جلوگیری از پخش ذرات آب و ممانعت از خروج آنها به محیط بیرون از برج خنک کن بکار میروند.
قطره گیر ها در دو نوع قطره گیر های سلولی یا قطره گیر های لانه زنبوری (Cellular Type) و قطره گیر های تیغه ای (Blade Type) یا قطره گیرهای پروفیلی ، جهت کاربردهای مختلف طراحی و تولید می گردد.
برای انجام هوادهی در فرآیند های هوازی تصفیه فاضلاب و همچنین تزریق اکسیژن به فاضلاب در مخازن هوادهی عمقی جهت تصفیه فاضلاب خام توسط باکتریهای هوازی فاضلاب از دستگاه های هواده یا ایر بلوئر(Blower) استفاده می شود. در سیستم های هوادهی با روش هوادهی عمقی فاضلاب جهت انتقال هوای فشرده تولیدی توسط بلوئر ها(Blowers) و تقسیم یکنواخت هوا در کف استخر هوادهی می بایست از تجهیز مناسب استفاده شود. این تجهیز در صنعت آب و فاضلاب با نام دیفیوزر هوادهیaeration diffuser شناخته می شود.
در مزارع پرورش ماهی یا استخرهای پرورش ماهی گرمابی و سردابی (قزل آلا ، کپور و سایر آبزیان) جهت هوادهی آب استخرهای ماهی و میگو و انتقال اکسیژن مورد نیاز بچه ماهی ها و سایر موجودات آبزی از بلوئر هوا(دستگاه هواده) یا پمپ هوادهی استخر وهمچنین دیفیوزر هوا به منظور اکسیژن رسانی به آب در مزارع پرورش ماهی و آبزیان استفاده می شود.